Een update van Relai

De Relai app krijgt een update. Profiteer van 0.5% korting op jouw bitcoin aankopen.

Een update van Relai

Deze week is een nieuwe versie gelanceerd van de Relai app. Met versie 1.3 komt de optie om mensen door te verwijzen naar deze dienst. In ruil krijg je lagere kosten.

Tot voor kort was de kostenstructuur 3% voor alle aan- en verkopen bij Relai. Wanneer je de referral-code REL052 gebruikt, betaal je voortaan slechts 2.5% fee meer.

Hoewel dit aan de hoge kant blijft, vind ik het gebruiksgemak van Relai op dit moment moeilijk te evenaren. Zoek je toch liever een goedkopere marktplaats om jouw bitcoins aan te kopen dan raad ik Kraken aan. Dit heeft als nadeel dat je een KYC/AML procedure moet doorlopen die redelijk wat tijd in beslag neemt. Wanneer je uw account aanmaakt bij Kraken en uw identiteitsbewijs en bewijs-van-woonst upload, kan je genieten van de beste prijs op de markt.

Klinkt dit iets te ingewikkeld? Begin dan met Relai. Volg de gids in onderstaand artikel en vergeet niet om de code REL052 te gebruiken bij aankoop om te genieten van jouw korting.

Koop met Relai
Hoe begin je met het sparen van bitcoins? Via Relai kan dit al vanaf 20 euro. Stacken met Relai is snel en eenvoudig. Veel succes!