Spaartechnologie

Ook in het nieuwe jaar blijft mijn ambitie om meer mensen wegwijs te maken in Bitcoin. Leer meer over deze monetaire revolutie met mijn nieuwste project.

Spaartechnologie
Photo by Sigmund / Unsplash

Eerst en vooral mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar is natuurlijk vooral opnieuw een kans om te beginnen met Bitcoin. Het zijn vreemde tijden en de toekomst is meer onzeker dan vroeger. Dat de toekomst onzeker is, is exact de reden waarom we geld aanhouden. Een groot probleem vandaag is dat centrale banken wereldwijd een ongezien experiment aan het houden zijn met ons geld. Sparen wordt onaantrekkelijk gemaakt en niemand houdt rekening met de effecten op lange termijn van dit beleid.

Vandaag is het volgens mij onverantwoord om geen bitcoin te sparen. Slechts enkele procenten van je portefeuille aanhouden in dit digitale goud kan op lange termijn een belangrijk verschil maken. Bitcoin lijkt moeilijk en overweldigend. Daar wil ik graag iets aan doen met mijn nieuwste project.

Op spaartechnologie.com leg ik uit hoe je snel en eenvoudig kan beginnen met het sparen van bitcoin door op geregelde tijdstippen aan te kopen. Volgens mij is dit de beste manier om mee te doen. In een vijftal stappen probeer ik meer te vertellen over deze nieuwe technologie. Er is geen "juiste" manier om bitcoin te gebruiken. Maar op bovenstaande website vertel ik wat volgens mij persoonlijk de beste manier is om er mee te beginnen.

Wie gewoon eens wil ervaren wat bitcoin is en hoe het werkt kan snel aan de slag.

Bitcoin is voor iedereen. Begin vandaag nog!

Groeten,

Thibaut


Spaartechnologie
Starten met Bitcoin
De eenvoudigste manier om te beginnen met Bitcoin.